Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Clariant Masterbatches Norden AB

Vi finns i monter Materialbiblioteket

Hitta oss på kartan

Clariant Masterbatches Norden AB är din lokala samarbetspartner med det globala nätverket när det gäller infärgning och stabilisering av plastprodukter.

Vi finns sedan slutet av 60-talet i Malmö där såväl laboratorium som produktion servar designers/produktutvecklare, konverterare och OEM's på den nordiska marknaden men vi ingår även i ett näterk av ca 50 liknande enheter över hela världen. På det sättet kombinerar vi närheten och enkelheten i att jobba lokalt med fördelarna av att ha kompetensutbyte och kommunikation global.

Clariant är en naturlig partner i hela kedjan från utvecklingsstadiet tills dess att Er produkt står på hyllan i affären eller hos konsumenten.

Vi hjälper gärna till med att redan på skrivbordsstadiet finnas med som bollplank genom att värdera konceptidéer, teknik, regulatoriska krav och kostnader för att ge Er en helhetsbild av Ert projekt.

För större projekt har vi inom vår koncern även professionella designers på vårt designcenter ColorWorks i Milano.

Clariant i Malmö är dessutom en av bara 3 siter runt om i världen som är specialiserade på produktframtagning för den medicinska sektorn. Kontakta oss gärna angående MEVOPUR® - Controlled, Consistent, Compliant.

Kontakta oss gärna via Mikael Thuresson för att helt förutsättningslöst se hur vi kan hjälpas åt i Ert nästa projekt.

Kontakt: Mikael Thuresson, Area Sales Manager

Mail: mikael.thuresson@clariant.com

Tfn: 040-671 72 22

Kategorier

Clariant Masterbatches Norden AB

P.O. Box 9053, Järnyxegatan 7

200 39 Malmö

Tel: +46 40 671 72 00

mikael.thuresson@clariant.com