Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Trendföreläsning - Se Helheten!

Ska du till FORMEX i januari?
Missa då inte att uppdatera dig med Materialbibliotekets trendföreläsning ”Se helheten!”. En föreläsning som är unik i det att den i fyra trender lägger lika stor vikt vid materialen och deras uttryck som vid de färgpaletter som presenteras. Trendinformationen blir också tydligare då åhöraren får möjlighet att se och känna på illustrerande materialprover och ytor. Det handlar om produktutveckling och materialval i en allt mer komplex och sammanlänkad värld där vi är små som individer men stora tillsammans. Hur påverkar det din formgivning? 

En timmes bilddriven föreläsning med fokus på ytor och färger för din framtida design. Innehållet vänder sig till alla som på något sätt ägnar sig åt formgivning eller produktutveckling.

18 januari kl.9-10:30

Föreläsningen kostar 800 kronor + moms per person och inkluderar en liten frukost.

Anmälan görs till: materialbiblioteket@stockholmsmassan.se. Ange antal personer, datum för föreläsning, organisationsnummer (eller vid enskild firma, personnummer) och faktureringsadress. OBS! Du behöver även köpa/lösa in din entrébiljett till FORMEX-mässan, www.formex.se

Vi ses på Entrétorget kl.9:00 och går gemensamt till Materialbiblioteket på Stockholmsmässan där föreläsningen hålls.

Efter föreläsningen är Materialbiblioteket givetvis öppet för de åhörare som vill passa på att ställa frågor som rör material och tillverkningsmetoder.

”Se Helheten” går även att boka för slutna grupper och kan då genomföras på plats hos er. Kontakta Björn Florman, Materialbiblioteket 070-789 44 82 för mer information.