Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Bli mer miljösmart under Formex

Finns det miljövänliga material? Den frågan tycker inte vi att man kan svara på. I stället bör man fundera på vad man som designer eller produktutvecklare kan göra föra att minska sin belastning på miljön. ”Miljösmarta materialval” är en föreläsning som tar upp de enkla och mest grundläggande sätten att tänka miljösmart. Ibland är det hela så självklart att vi vågar lova att du ännu inte har tänkt tanken. Vi ger dig enkla redskap för att du på ett smart sätt skall kunna argumentera för materialvalen i just din produkt. Föreläsningen kräver inga förkunskaper och vänder sig till alla som på något sätt ägnar sig åt formgivning eller produktutveckling.

En timmes bilddriven föreläsning som inkluderar en liten frukost hålls i Materialbiblioteket på Stockholmsmässan.

19 januari kl.9-10:30

Föreläsningen kostar 800 kronor + moms per person och inkluderar en liten frukost.

Anmälan görs till: materialbiblioteket@stockholmsmassan.se. Ange antal personer, datum för föreläsning, organisationsnummer (eller vid enskild firma, personnummer) och faktureringsadress. OBS! Du behöver även köpa/lösa in din entrébiljett till FORMEX-mässan, www.formex.se

Vi ses på Entrétorget kl.9:00 och går gemensamt till Materialbiblioteket på Stockholmsmässan där föreläsningen hålls.

Efter föreläsningen är Materialbiblioteket givetvis öppet för de åhörare som vill passa på att ställa frågor som rör material och tillverkningsmetoder.

”Miljösmarta materialval” går även att boka för slutna grupper och kan då genomföras på plats hos er. Kontakta Björn Florman, Materialbiblioteket 070-789 44 82 för mer information.