Materialbiblioteket i samarbete med PAR - Praktiserande Arkitekter i samverkan

PAR är en sammanslutning medelstora och mindre arkitektkontor med avsikt att samverka för kompetensutveckling inom ett antal områden. Kunskap och inspiration som rör material är ett av dessa och därför kommer anslutna företag genomföra ett antal träffar i Materialbiblioteket.

Första mötet hålls redan under mars månad då vi fördjupar vi oss i cementbuden träull, Träullit. Föreläsningarna under träffen kommer att omfatta både inspiration och teknik.

- Genom samarbetet med Materialbiblioteket får vi uppdaterad materialkunskap på en översiktlig nivå, dels tack vare Materialbibliotekets expertis och dels genom de fördjupande seminarier och materialpresentationer som ordnas med inbjudna leverantörer av material, säger Torgny Nilsson som är ordförande i PAR.