Global trendpresentation för industridesign och produktutveckling

Clariant ColorForward Consumer Directions 2018 presenteras exklusivt för fjärde året i rad bakom stängda dörrar i Materialbiblioteket.

Missa inte möjligheten att knipa en kostnadsfri plats när Judith van Vliet för fjärde året ger en av de mest övergripande och användbara trendpresentationerna du kan ta del av. Tillfället under Stockholm Furniture & Light Fair är unikt eftersom presentationen vanligtvis ges i slutna sammanhang och hos större företag.

En extra krydda detta år blir att vi lägger till en kortare presentation från Clariant då Leif Stamborg, expert på infärgning av plaster delar med sig av sin erfarenhet kring vad som är bra att tänka på när termoplaster skall färgsättas. Efter de båda presentationerna finns både Judith och Leif på plats för de som vill diskutera trender och titta närmare på kulörer och olika tekniska exempel.

För att delta vill vi att du är yrkesverksam som industridesigner, konstruktör eller produktutvecklare. Föreläsningen lämpar sig även för de som arbetar med marknadsföring i designdrivna företag. Judith van Vliets presentation hålls på engelska.

Tid: 8 februari 2017 klockan 13.30 - 14.45
Plats: Materialbiblioteket i Stockholmsmässan

Vem: Judith van Vliet, Designer Clariant ColorWorks Europe/IMEA & Vice President of PR & Communications at Color Marketing Group.

Föredraget är kostnadsfritt men observera att du som vanligt behöver lösa biljett till Stockholm Furniture & Light Fair. Det gör du här »

Du anmäler ditt deltagande genom att maila till: materialbiblioteket@stockholmsmassan.se

Clariant ColorForward Consumer Directions i Materialbiblioteket brukar bli fullsatt så anmäl dig så snart du kan!